top of page
banneR

Aktuality

Prvá séria certifikovaných kurzov slovenčiny je za nami

S potešením oznamujeme úspešné ukončenie 1. série certifikovaných jazykových kurzov slovenčiny v našom komunitnom centre KC Gunduličova. Kurzy sú zamerané na pomoc našim novým ukrajinským susedom naučiť sa základy slovenského jazyka a integrovať sa do našej spoločnosti.



V spolupráci s jazykovou školou SKRIVANEK Slovensko a jej profesionálnymi lektormi sa nám podarilo dosiahnuť skvelé výsledky a rozhodli sme sa pokračovať v našom úsilí rozšíriť ponuku vzdelania. Pripravili sme nové jazykové kurzy, ktoré zahŕňajú pokročilejšie úrovne slovenčiny a tiež špeciálne jazykové kurzy pre deti, zamerané na výučbu slovenčiny hravou formou, prostredníctvom zábavy a interaktívnych aktivít, aby sme podporili rýchle a efektívne získavanie ich jazykových zručností. Veríme, že tieto kurzy pomôžu deťom zlepšiť znalosť jazyka a tiež získať nových priateľov medzi rovesníkmi.


Dôležitou súčasťou našich kurzov je práve ich certifikácia, ktorá poskytuje oficiálny doklad o úspešnom absolvovaní. Tieto certifikáty môžu byť cenným nástrojom pri hľadaní zamestnania a pri ďalšom vzdelávaní.


Aktuálnou novinkou v našom komunitnom centre sú poldenné letné jazykové tábory pre deti.

62 views
bottom of page